Partytent 3×4

Partytent 3×4 van Topkwaliteit

Partytent 3x4 Grizzly Outdoor PVCEen partytent 3×4 van topkwaliteit koopt u vanzelfsprekend bij de Partytent specialist van Nederland: Partytent-online. Hier vindt u de beste Partytent 3x4m in ons grote assortiment. Wij geloven in het belang van kwaliteit. U wilt niet dat uw partytent na een of enkele keren gebruik al tekenen van slijtage vertoond.

Kwaliteits dakzeil en tentdoek

Het dak-zeil/wanden van een partytent 3×4 kan geleverd worden in 3 soorten materialen:

  •  PE = Polyethyleen (afdekzeil). PE wordt vervaardigd uit zeil met een gewicht van 60 tot 300 gr per m². Partytent-Online biedt deze Partytent 3×4 meter aan met zeil van 240 gr m², omdat wij vinden dat de diktes lager dan 200 gr m² niet voldoende zijn van kwaliteit.
  • PVC = Polyvinylchloride (vrachtwagenzeil). De PVC partytent 3×4 wordt aangeboden tussen de 380 en 640 gr per m². Partytent-Online biedt deze aan vanaf 500 gr m2 tot 640 gr (brandvertragend), we kiezen hier wederom voor de betere kwaliteiten aan te bieden.
  • Polyester (doek). De Polyester paviljoen/partytent 3×4 wordt aangeboden tussen de 160 en 350 gr per m² met diverse soorten coating ( lees hier meer over de coatings). Partytent-Online biedt de paviljoen aan tussen de 270 gram en de 300 gr . Zoals u ziet kiezen we hier wederom voor de betere kwaliteiten. De dak-zeilen/wanden zijn van goed, beter naar de beste kwaliteit, geschikt voor ieder weertype en een goede keus als u af en toe gebruik gaat maken van uw partytent. Laat u hierover door ons informeren.

Overzicht partytenten van 3×4 meter

partytent 3x4 PE

Partytent 3×4 PE

Partytent 3x4 PVC

Partytent 3×4 PVC

Partytent 3x4 Grizzly Outdoor PVC

Partytent 3×4 PVC Grizzly Outdoor


Verschillen in frames

Frames zijn er in diverse soorten en materialen, traditionele partytenten van 19mm tot aan 50mm, staal gecoat, geverfd of gegalvaniseerd, en paviljoens in staal of aluminium. Meer details hierover op de volgende pagina.

Afmetingen en oppervlakte

Een partytent van 3×4 meter heeft een oppervlakte van 12. Gemiddeld kunt u uitgaan van 0.8m² tot 1m² per persoon. Deze tent is dan ook geschikt voor +/- 12 tot 16 personen. Afhankelijk of u 1 of meerdere statafels in de partytent plaatst, wellicht nog krukken of een bar, vermindert het aantal personen. Wij adviseren u om rekening te houden met de indeling alvorens u de maat kiest.

Zijwanden standaard bijgeleverd

De partytent 3x4m wordt standaard geleverd met zijwanden. Hierdoor zijn ze compleet rondom dicht te maken waardoor ze wind- en regendicht zijn. Prima te gebruiken in alle jaargetijden. In combinatie met een partytent verwarming is winters weer prima te doen. De zijwanden van de partytent zijn voorzien van extra tochtflappen aan de grond en vensters die veel licht doorlaten. Bij de paviljoen/partytent 3×4 worden ook nog muskietennetten meegeleverd, om zo vliegend ongedierte geen kans te geven in uw paviljoen te komen.

Tuinpaviljoen/ 3×4


Tuinpaviljoen 3x4 Polyester

Buitengewoon goede partytent 3x4